Liderul PSD Dolj, Claudiu Manda: „Astăzi, românii i-au taxat pe cei care...

Liderul PSD Dolj, Claudiu Manda: „Astăzi, românii i-au taxat pe cei care au guvernat pentru toate gafele pe care le-au făcut”

3.272
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a declarat, duminică seara, după apariția primelor rezultate ale alegerilor parlamentare, că acestea reprezinte de fapt modul în care românii „i-au taxat pe cei care au guvernat pentru toate gafele pe care le-au făcut”. 

Manda a menționat că în Dolj și Craiova rezultatul va fi unul foarte bun pentru Partidul Social Democrat și că astfel, doljenii i-au „taxat” pe cei care s-au ambiționat și au închis târgul de crăciun, piețele sau tâgul de săptămână din municipiu.

„Mulțumim românilor pentru votul acordat. Le mulțumim în special doljenilor care au fost prezenți azi la urne. Ne așteptăm pentru județul Dolj la un rezultat mult mai bun decât cel de la exit-poll. Toți colegii noștri care sunt în secții vor sta până la sfârșit, să numere cu atenție voturile și să nu fie probleme și să ne putem evidenția rezultatul real. Dacă rezultatul la nivel național este 30 la 29, știm exact cine este pe locul I. Ne așteptăm ca și de data aceasta distanța dintre PSD și PNL să fie mai mare, dar acest lucru îl vom vedea când vom numără voturile. Felicit toți colegii mei care s-au implicat în aceastpă campanie, le mulțumesc tuturor colegilor implicați în această campanie electorală. Astăzi, românii i-au taxat pe cei care au guvernat pentru toate gafele pe care le-au făcut și ne așteptăm ca în județul Dolj și în Craiova să fie taxați și mai rău pentru ambiția pe care și-au pus-o și pentru toate abuzurile pe care le-au făcut. Nu mai merge nici să se roage de pădurari să le dea voturile, nu mai merge nici să îi oblige pe poștași să le dea voturile, pentru că oamenii votează cum consideră ei că este bine pentru viitorul județului Dolj și pentru viitorul României. Gata cu șmecheria! Numărăm voturile și victoria va fi la o distanță și mai mare”, a declarat Manda.

Acesta a spus că vor avea loc și negocieri cu alte formațiuni politice.

„După ce se numără voturile așteptăm ca PSD să înceapă negocierile și cu alte partide, să mergem la Cotroceni cu o propunere de prim ministru și să încercăm și să și reușim să avem un guvern făcut de PSD”, a conchis liderul social democraților doljeni.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.