Limba română nu le-a pus probleme candidaților la BAC din Craiova. Elevă:...

Limba română nu le-a pus probleme candidaților la BAC din Craiova. Elevă: “Mă aștept la o notă destul de mare”

3,604
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Subiectele de la proba scrisă la Limba și literatura română a Bacalaureatului au fost ușoare. Asta au spus mai toți elevii la ieșirea din sala de examen. “Au fost accesibile subiectele. Bineînțeles după patru ani de pregătire nu aveau cum să fie altfel. Chiar am terminat foarte repede. În clasa a XI-a am avut nevoie de tot timpul, chiar intrasem în panică, că nu pot să termin, anul acesta la simulări am terminat cu o jumătate de oră mai devreme, am avut timp și să verific, iar astăzi am terminat cu o oră înainte lejer. Mă aștept la 10, dar româna este bazată pe subiectivitatea corectorilor, depinde acum”, a declarat Mariana Cristina Rada.

Elevii au terminat de abordat toate subiectele înainte de a expira cele trei ore regulamentare pentru rezolvare. “Au fost ok subiectele, nu am avut probleme, am terminat in două ore și puțin. Mă aștept la o notă destul de mare”, a spus Oana Florescu. Mai multe emoții au avut părinții care și-au așteptat nerăbdători copiii la poarta liceului.

Urmează încă două zile de emoții pentru absolvenții claselor a XII-a. Pe 28 și 30 iunie vor susține proba obligatorie a profilului și cea la alegere a profilului și specializării. Pe 5 iulie până la ora 16:00 se vor afișa rezultatele, iar până la ora 20:00 se vor putea depune contestațiile.

2 COMENTARII

 1. #1
  @#I
  Spammer
  Data de inscriere
   05-11-2014
  Mesaje
  2816

  Școala din România distruge copiii. Toate știința universului se studiază la noi , dar la final , după mulți și inutili ani de studiu, copiii, majoritatea, nu știu să vorbească și să scrie corect în propria limbă, nu știu engleza, ceva mate, fizică și de-o meserie , acolo, să trăiască și ei fericiți și nestresați.
  Ies tâmpiți din școală și nu știu să facă nimic. Nici măcar cei cu note mari. Doi-trei, pe ici, pe colo, dar și ăia sunt cu nervii distruși și educați să nu gândească liber, sunt cu imaginația distrusă. Nu pot să gândească singuri.
  Un astfel de sistem, care ucide mințile copiilor, nu va mai da marii invenții, mari inventatori, mari oameni de cultură, artiști, oameni care să revoluționeze viața noastră, în general…Numai sclavi și inutili. Cel mult roboți pentru alții.

 2. #2
  0-day Member
  Data de inscriere
   27-11-2010
  Mesaje
  0

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.