Locuința bărbatului mort în accidentul de lângă Calafat a fost spartă. I...

Locuința bărbatului mort în accidentul de lângă Calafat a fost spartă. I s-au furat mai multe bunuri

3.621
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Locuința bărbatului din Maglavit, decedat în această dimineață în accidentul de lângă Calafat, a fost spartă și i-au fost furate mai multe bunuri.

Cel care a anunțat oamenii legii despre cele petrecute a fost chiar fratele decedatului, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd.

„În această dimineață, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul ca usa locuinței bărbatului decedat în accidentul de la Calafat a fost forțată și s-a pătruns în interior, de unde au fost sustrase bunuri. Sesizarea a fost făcută chiar de fratele bărbatului decedat”, a declarat Gîrd.

„S-a stabilit furtul unui laptop, dar exista posibilitatea sa fie sustrase și alte bunuri. Acest aspect se va stabili pe parcurs, cu ajutorul rudelor proprietarului. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Polițiștii au un cerc de bănuiți in cauză și efectuează cercetări pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a acestora”, a mai spus reprezentanta IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.