Locuri de muncă , la cules de căpșune, cireșe și mere, în...

Locuri de muncă , la cules de căpșune, cireșe și mere, în Marea Britanie

943
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de 100  locuri de muncă pentru lucrători în agricultură (cules de căpşuni,      cireşe şi mere) în Marea Britanie.

Pentru ocuparea acestor posturi sunt solicitate persoane care au dexteritate în culesul fructelor fără a le vătăma, apte pentru muncă fizică grea în orice condiţii de vreme,rapiditate, motivaţie şi coordonare. Experienţa constituie avantaj, au transmis angajatorii.

Contractul de muncă este pe perioadă determinată cuprinsă între 3 şi 6 luni, programul     de lucru fiind de 6 zile pe săptămână.

Salariul oferit este salariul minim brut valabil în Marea Britanie la data angajarii (din aprilie 2019 acesta este 6.15 lire brut/oră pentru cei cu vârsta cuprinsă între 18-20 ani,  7.70 lire brut/oră pentru cei cu vârsta cuprinsă între 21-24 ani si 8.21 lire brut/ora  pentru cei cu vârsta peste 25 ani).

Cazarea se asigură contra cost (52,85 lire pe saptămână) în caravane în cadrul fermelor. Transportul până în Marea Britanie şi înapoi în România este suportat de lucrător.

Persoanele interesate trebuie să completeze o aplicatie accesând https://findajob.dwp.gov.uk/details/ 1  sau pot participa la un eveniment de prezentare în data de 12 martie  2019 , între orele 9.00-11.00, la Casa de Cultură a Studenţilor-Sala de Marmură,din Craiova, unde vor completa formularul de aplicaţie (este           necesară prezentarea actului de identitate).

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.