DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Viața este comparată de multe ori cu o loterie, cu un joc al șanselor care de foarte multe ori nu sunt aceleași pentru toți dintre noi, o spune echipa Creative IT din Craiova. 

Creative IT organizează în această perioadă un eveniment caritabil pentru a susține un tânăr din județul Dolj să își împlinească un vis.

„Evenimentul „Ticket to Hope” este o actiune menită să îl sustina financiar pe George Alexandru Măceșanu, un tânăr student al Facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova, specializarea CTI (cu predare în limba engleză). El suferă de fibroză chistică, o boală genetică rară, cu potențial letal.

Tratamentul presupune costuri exorbitante și nici măcar nu este aprobat în România, însă este gratuit pentru studenții din Regatul Marii Britanii și Irlandei de Nord. George Alexandru Măceșanu, student cu adevărat remarcabil, a fost deja admis la University of Plymouth, specializarea „Computing and software development”, însă are nevoie de sprijin financiar pentru a acoperi taxa de școlarizare.

Speram sa reusim sa îl ajutam cat mai mult pe George si sa îi fim alaturi în acest demers dificil. Totii banii stransi in cadrul acestui eveniment vor fi directionati in conturile familiei Măceșanu”, anunță echipa Creative IT.

Fiecare dintre noi poate oferi un mic ajutor, cumpărând bilete la loteriile existente, sau făcând o donație directă.

„Puteti ajuta fie achizitionand bilete la loteriile care va plac, fie prin donatie directa. Donatiile se pot plasa prin adaugarea in cos a unui produs de tip „Donatie” sau direct prin virament bancar in contul organizatorului. Puteti achizitiona bilete la loteriile active in perioada 7-11 iunie 2021. Extragerea castigatorului va avea loc pe 12 iunie 2021 in cadrul unui live pe pagina de Facebook a organizatorului, Clubul ProgramatorilorPentru loteriile neincheiate pana pe 12 iunie 2021, perioada de achizitie bilete, respectiv data extragerii se vor prelungi pana la epuizarea tuturor celor 10 bilete, insa nu mai tarziu de data de 26 iunie 2021Mai multe bilete achizitionate inseamna mai multe sanse de castig! Puteti adauga concomitent bilete la mai multe loterii active”, spun cei de la Creative IT.

Câștigătorii loteriilor vor fi anunțați pe site-ul și pagina de Facebook a organizatorului.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.