Luat de valul defecțiunilor, deputatul Giugea postează informații false pe pagina de...

Luat de valul defecțiunilor, deputatul Giugea postează informații false pe pagina de Facebook. Tramvai lovit de un TIR, prezentat ca fiind defect

4.451
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mizând, cel mai probabil, pe faptul că tramvaiele din Craiova cedează în trafic, nu de puține ori, din cauza uzurii și a vechimii lor, fapt confirmat și de către cei din conducerea RAT Craiova, deputatul Nicolae Giugea a făcut, marți, o informare greșită pe pagina sa de Facebook. Acesta a spus că un nou tramvai prezenta o defecțiune tehnică, realitatea fiind că de această dată s-a ajuns la această situație în urma unui eveniment rutier.  

„Tramvai defect. Ora 15:00 Sezonul IV, în numai 24 de ore. Acesta este nivelul administrației locale – o administrație complet eșuată!”, așa sună mesajul postat de Nicolae Giugea, cel care a și fost nominalizat, marți, drept candidat la Primăria Craiova din partea PNL.

Nu foarte concludentă, fotografia postată de către Giugea prezintă un tramvai oprit în trafic, dar de această dată lipsesc elemente care să indice vreo defecțiune (pantograf căzut, basculantă la datorie, etc).

Contactat telefonic, administratorul RAT Craiova, Sorin Manda, a infirmat faptul că un al patrulea tramvai s-ar fi defectat în doar 24 de ore. Acesta a spus că situația de marți, de la ora 15.00, a apărut în urma unui eveniment rutier, tramvaiul fiind lovit de un TIR.

Și reprezentanții IPJ Dolj au confirmat producerea acestui accident, din fericire fără victime.

Manda a făcut și o postare pe pagina sa de Facebook în care explică situația.

„Din lipsă de preocupare, dat fiind ca activitatea politică a personajului Giugea Nicolae tinde către zero, sus numitul se plimbă toată ziua prin oraș după tramvaiele RAT. Așa se face că angajații companiei au ajuns să fie îngroziți la gândul ca vor fi fotografiați de politicianul plictisit.

Cu o activitate intensă pe Facebook, dar mai puțin la cabinetul de parlamentar, Giugea își ține la curent urmăritorii cu fiecare incident ce vizează activitatea RAT Craiova. Grav este că dumnealui nu poate înțelege diferența între un tramvai defect și un tramvai defectat în urma unui accident rutier. În această după-amiază, a avut loc un ACCIDENT din cauza unui tir care nu a acordat prioritate de trecere tramvaiului. Un incident care ar fi putut să se încheie tragic a fost, încă o dată, motiv de batjocură și fake-news pentru domnul postac. Ceea ce ar trebui să înțeleagă dumnealui este că șansele unui astfel de accident sunt la fel de mici ca șansele dumnealui de a ajunge primar, astfel că nimeni nu poate fi pregătit pentru astfel de evenimente.

În loc de proiecte și programe pentru dezvoltarea orașului în care trăiește, acest candidat preferă să îi inducă în eroare pe cei care încă îl mai urmăresc pe rețeaua de socializare. Înțeleg lupta politică, înțeleg nevoia de a fi vizibil. Însă nu pot înțelege cum în lipsa proiectelor proprii, să îți axezi discursul pe denigrarea continuă a unei societăți”, a scris Sorin Manda.

Cât privește situațiile anterioare, Manda a confirmat că din cauza vechimii lor, de zeci de ani, tramvaiele „cedează” în trafic.

 

 



4 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    475

    Nu imi place politica..deaia nici nu a facut vreodata parte dintr-un partid dar…totusi…asa pe fata,CF…toti stim ca esti mare sustinator PSD si restul..ei bine sunt restul insa lafel de bine toti stim cum ca tramvaiele au fost „aduse la standarde europene” cu un autocolant ce si el s-a crapat dupa primii ochii cu soarele atunci cand a fost domnia alor vosti mari sustinatori! Starea acestor tramvaie este din ce in ce mai jalnica pt. ca nici in cei multi multi ani de domnie marca PSD nu s-a facut decat o carpeala la ele..bine..cam ca la toate celelalte mari chesti inaugurate cu surle si trambite de parca ar fi descoperit remediul HIV…
    Cat despre sansele mici despre care vb. Manda… au Doamne… pai el a uitat cate cazane(tramvaie) se strica luna de luna? Si in ce stare sunt ele? Sigur nu ca nu stie..nu merge in asa ceva… Nici nu ar trebuii sa fie un accident sa se ajunga la o nenorocire ca toti(craiovenii) stim ca se dezmembreaza singure in mers!

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     19-01-2008
    Mesaje
    53

    Cat de penibil sunteti, dle Prejbeanu!!!! Inteleg ca sunteti consilierul lui Genoiu si, in acelasi timp, stapanul acestui site … dar sa-l faci vinovat pe dl Giugea de existenta acestor gloabe de tramvaie, depaseste orice masura!!! Craiovenii merg cu gloabe. iar ai lu’ Manda merg cu imuzine de sute de mii de euro!!!! Cred ca votul va schimba paradigma si-n Craiova!!!!

  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    303
    Citat Mesaj initiat de store
    Cat de penibil sunteti, dle Prejbeanu!!!! Inteleg ca sunteti consilierul lui Genoiu si, in acelasi timp, stapanul acestui site

    Pai cum crezi ca a ajuns ? Pentru ca a pupat pesedeul in cur aici pe forum. Cand se zicea nasoale de ei bloca lumea, stergea comentariile etc. Nu vezi ca de cand a prins firmiturile de pa psd acest forul este in cadere libera? Si-a atins scopul, si nu-i mai pasa de forum, sau poate decat 10% fata de acum cativa ani. Mai era un fraier pe numele lui praja zis si prajax, care tot asa pupa in ass pesedeii, si ii facuse loc larguta la primarie, sofer sau nu stiu ce, se plimba cu mertanul.

    PS. Pe mine ma minuneaza ala cu masina argintie care se baga prin fata tramvaiului pe sine. Nu stiu unde dracu vroia sa mearga ala ca pe acolo chiar nu ai cum sa mergi, dupa curba ecartamentul sinelor devin ca cele de la tren.

  4. #4
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7670

    Doamne fereste sa imi placa de Genoiu sau de PSD dar nici de PNL nu ma plang. Plus ca si Giugea ala e un comunist.. fost membru PCR. Cum sa mai puneti un comunist pecerist primar ca Bulucea sau Solomon? Daca se voia sa se dea jos PSD de la Craiova se aliau toti sau mai multi din opozitie si puneau un candidat comun la Craiova dar asa punand fiecare partidulet cate un candidat fara sanse o sa castige iar Olguta deci practic in Craiova opozitia a facut blat cu pesedeul.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.