Lubeniţa de Dăbuleni s-a umflat în pepeni şi dă petrecere mare!

Lubeniţa de Dăbuleni s-a umflat în pepeni şi dă petrecere mare!

12.209
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
De vineri, 23 iunie, si până duminică, 25 iunie, chiar la Dăbuleni, vino să petreci cu Lidia Buble, Nicu Paleru, Compact, Taraful de la Clejani şi mulţi alţii! Dar, să le luăm pe rând! Anul acesta, lubeniţa s-a copt mai devreme, ca să dea piept cu turcii şi grecii, care vor să-i fure muşterii. Dulce ca mierea, roşie ca zaibărul oltenilor şi coaptă în ţărână nisipoasă, lubeniţa e hotărâtă să arate cu fală, tuturor, de ce i se mai spune şi DULCELE DE DĂBULENI! 
Aşa se face că falnicii pepenari se vor aduna vineri, 23 iunie, la miez de zi, în faţa primăriei din Dăbuleni, iar apoi cu mare alai vor merge la cules de lubeniţe. Vestesc, astfel, începerea recoltării lubeniţei de Dăbuleni, care va ajunge apoi pe mesele tuturor românilor.
Ca să aibă spor şi un an bun, lubeniţa va petrecere cu artişti celebri de muzica uşoară şi populară dar vor fi şi concursuri, jocuri şi surprize pentru spectatori.
Astfel, vom petrece cu Adriana Stefan şi invitaţi speciali: Ionela Stancioi, Corina Dragomir, Ruxandra Pitulice, Marian Medregoniu, Neta Soare, Raoul si Jeni Nicolau. Aceştia vor fi urmati de Nicu Dumitrica şi Taraful din Clejani.
Vor mai urca pe scena, sâmbătă şi duminică: Olguta Berbec, Nicu Paleru, Gloria si Balkan, Noaptea Tarziu, Trupa Compact, Roxana Nemes si Lidia Buble.
La o asemenea petrecere nu putea lipsi un adevarat festin culinar. Vor fi  produse traditionale, patiserie cu dichis şi fineţuri culinare pentru gusturi alese.
Cei mai straşnici dintre petrecăreţi vor răspunde provocărilor lansate de lubeniţă: un meci de bowling cu pepeni, concurs de feliat pepeni rapid, va fi premiat cel mai rapid alergător cu pepeni în braţe, dar şi cel care reuşeşte să ghicească greutatea unui pepene. Vor fi de asemenea sculpturi în pepeni dar şi un show culinar cu reţete inedite din pepene
şi planificam un record culinar.
Voia bună şi distracţia este asigurată atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari în cel mai frumos parc de distracţii, invitat şi el la sărbătoare.
Dorim să susţinem cartea şi organizăm un concurs de scriere creatoare pentru copii – povestea pepenelui buclucas.
Vă aşteptam din 23 până în 25 iunie pe Platforma de desfacere a lubenitei de Dăbuleni. Eveniment prezentat de Primaria Orasului Dabuleni, Autentic Events şi susţinut de ETNO TV.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.