Lubenițele din Dăbuleni, la vânzare

Lubenițele din Dăbuleni, la vânzare

1,540
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Producătorii de pepeni din Dăbuleni au scos la vânzare primele lubenițe din acest sezon, prețul cerut fiind de 1,7 lei/kilogram, în regim angro.

În piețe, estimează producătorii, prețul cerut de comercianți va fi, în prima fază, de 3 lei/kilogram.

“În piața angro de la Dăbuleni am ieșit cu aproximativ 10.000 kilograme de pepeni verzi. Prețul este de 1.7 lei/kg. Ținând cont că suntem primii care ieșim cu pepeni pe piața românească considerăm că acest preț este unul favorabil atât nouă producătorilor cât și comercianților, aceștia din urmă având posibil un profit de un leu pe kilogram dacă vând la masă, cu un preț începând de la 3 lei/kg”, spune unul dintre reprezentanții producătorilor de pepeni din Dăbuleni.

Sursă foto: Facebook Pepene de Dabuleni

1 COMENTARIU

 1. #1
  Member
  Data de inscriere
   04-03-2019
  Mesaje
  166

  Injectate sigur… Acum o saptamana la televizor tot ei declarau ca spera sa ajunga pe piata la sfarsitul lunii. De regula lubenita trebuie sa stea in bostan 90 de zile, si se pun odata cu porumbii. Vremea ei este dupa 15 iulie spre inceputul lui august. Astea n-au fost la solar sa zici ca le-au pus din iarna sa iese mai devreme cu o luna pe piata.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.