Lucrări 3D în centrul Craiovei și în Parcul Tineretului

Lucrări 3D în centrul Craiovei și în Parcul Tineretului

5.992
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,67)

Trei lucrări de artă stradală 3 D, proiectul fiind unic la nivel local, vor fi realizate în centrul Craiovei și în Parcul Tineretului, de către doi artiști.

Acțiunea va demara miercuri, scopul acesteia fiind de a atrage tinerii și de a-i implica în astfel de activități cultural-artistice. „Timpul liber devine interactiv cu proiectul 3D Ilussion. 3D Ilussion promovează turismul cultural. Doi tineri artişti, timp de două luni, vor realiza trei lucrări interactive de artă stradală cu perspectivă tridimensională dedicată fotografiei cu telefonul mobil. Prin acest proiect ne propunem să contribuim la îmbunătățirea estetică a oraşului în completarea capitalului de imagine a Municipiului Craiova. Trendurile în artă și noile perspective culturale ne obligă să ne aliniem unei vieţi cotidiene guvernată de fenomenul media și de internet”, a precizat Remus Vlăsceanu, directorul Casei de Cultură Traian Demestrescu din Craiova.

Prin acest proiect se urmărește și atragerea unităților economici în susținerea acțiunilor artistice. „Unic pe plan local și rar la nivel național acest proiect atrage o cointeresare a tinerilor care îşi petrec timpul liber în zona urbană oferindu-le posibilitatea să se identifice cu spațiul. Această acțiune are ca scop și atragerea agenţilor economici din vecinătate în susţinerea proiectelor culturale viitoare datorită participării active a beneficiarilor”, a mai spus Vlăsceanu.

Organizatorii acestei acțiuni sunt Casa de Cultură „Traian Demetrescu” și Primăria Municipiului Craiova.

 

 

2 COMENTARII

 1. #1
  Member
  Data de inscriere
   11-02-2006
  Mesaje
  146

  de data asta sint de acord cu baniii furati de primarie pe acest spectacol , e singura sansa ca mizeria din craiova sa nu mai fie vizibila !

 2. #2
  De-al casei
  Data de inscriere
   03-03-2011
  Mesaje
  278

  O sa ajungem sa pictam mizeria sa nu se mai vada! dar ce facem cu mirosul??

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.