DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Lucrările de modernizare a Pieței Chiriac din Craiova sunt aproape gata, anunță edilul urbei, Lia Olguța Vasilescu. Autoritățile au readus în atenție faptul că aici se vor vinde doar produse autohtone românești, iar sectorul destinat sacrificării animalelor va fi funcțional de Paște.

Vasilescu a spus, într-o postare pe Facebook, că în prezent se fac ultimele retușuri ale celor două clădiri din piață.

„Lucrările de reabilitare a Pieței Chiriac, acolo unde se vor comercializa doar produse autohtone românești, se apropie de finalizare. Se fac ultimele retușuri la cele două clădiri: la cea unde va fi depozitul și zona frigorifică se face curățenie în interior, iar la magazinul unde se vor desface produsele lactate, carnea, fructele și legumele se finalizează, în perioada imediat următoare, partea exterioară.

Sectorul destinat sacrificării și comercializării animalelor va fi funcțional în perioada Sărbătorilor Pascale, urmând ca întregul complex să fie gata în iunie, după ce va fi terminată și achiziția mobilierului și vor fi semnate contractele cu producătorii”, a scris Olguța Vasilescu.

În Piața Chiriac vor avea posibilitatea să inchirieze spații doar producătorii autohtoni.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.