Lucrările la stadionul de atletism din Craiova, dezghețate anul acesta

Lucrările la stadionul de atletism din Craiova, dezghețate anul acesta

5,165
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Stadionul de atletism din Craiova ar putea intra în lucru în scurt timp, anunță autoritățile locale, și dacă totul se va derula conform graficului, arena sportivă ar trebui să fie gata anul viitor.

Procedura de achiziție este, la ora actuală, potrivit reprezentanților Primăriei Craiova, în faza de evaluare a ofertelor.

„La ora aceasta, caietul de sarcini este pe SEAP, ofertele s-au depus, sunt în analiză și cât de curând vom stabili și un câștigător al acestei licitații. Sperăm că vom avea un câștigător serios așa cum am avut la marea majoritate a construcțiilor care s-au realizat în Craiova și în felul acesta, într-un an de acum încolo, să avem o bază sportivă întregită cu acest stadion de atletism”, a explicat Mihail Genoiu, primarul Craiovei.

Marele obiectiv al municipalității este ca acest teren sportiv să obțină acreditarea Federației Internaționale de Atletism.

„Ne apropiem de momentul în care stadionul va fi reluat din punct de vedere al construcției, lucrări sistate în urmă cu aproximativ doi ani. Acest stadion a apărut ca o necesitate în momentul în care Stadionul Ion Oblemenco a început să prindă contur pentru că dispariția pistei de atletism de pe acea arenă, impunea realizarea unei alte piste de atletism. Din cauza problemelor care au apărut în timpul contrucțiilor de aici, deoarece ne aflăm într-o zonă unde pânza freatică este extrem de ridicată, lucrările de construcție au fost sistate. Am reluat proiectarea și cu această ocazie ne-am gândit, luând în calcul faptul că baza sportivă din Craiova a ajuns la un nivel atât de ridicat încât să nu ne mai permită să facem lucruri mărunte, să construim o bază atletică la cel mai înalt nivel. Vom avea un stadion care va fi acreditat de Federația Internațională de Atletism, sperăm noi, pentru că la baza acestui proiect stă o consultanță dată de o firmă din Germania, acreditată de Federația Internațională de Atletism”, a conchis edilul Craiovei.

 

5 COMENTARII

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7409

  Castigator serios la fel cum au avut marea majoritate a costructiilor din Craiova..

  Banuiesc ca e vorba si de piramida de sticla de la Muzeul de arta aici.. si acolo a fost constructor extrem extrem de serios..

  Parerea mea.. marile constructii care s-au facut la Craiova in ultimii zece ani.. au fost pe bani multi si au avut calitate proasta… iar altele au avut calitate proasta si utilitate extrem de proasta..

  Prin unele fluiera vantul..

 2. #2
  0-day Member
  Data de inscriere
   16-04-2019
  Mesaje
  0

  Puppies are very curious so that you are going to want to always keep everything that’s harmful out of his reach. It is crucial that you know your puppy’s health conditions and treatment options so you may decide what is ideal for your terri arnold dog training. If lately you’ve brought a new puppy in your family members, you might be realizing how much work taking care of a puppy requires, and you’ll likely also realize it would be in your very best interest to present your puppy some simple dog training.

  http://dogstrainingtools.com/2019/01/21/terri-arnold-dog-training/

 3. #3
  0-day Member
  Data de inscriere
   20-06-2019
  Mesaje
  0

  The Athletics Stadium will have a limit of in excess of 10 thousand observers during the Games. When the Games are finished, the last limit will be six thousand people. The seats have just been introduced; some of them, for example, those situated on the primary show off, are under a rooftop.. https://www.assignmentland.co.uk

 4. #4
  0-day Member
  Data de inscriere
   11-12-2019
  Mesaje
  0

  Your task ought to be so instructive and applicable. If you’re concerned that you won’t be able to complete your Ph.D. task in time, get our expert task help. Today you can hire top-notch task writers at entirely sensible costs. https://360assignments.com

 5. #5
  0-day Member
  Data de inscriere
   09-01-2020
  Mesaje
  0

  Run free and dive into the sky. Hear the wind crying out its prayer Why are we so ashamed to be alive? Break the chains and the freedom’s ours to take…
  happy wheels run 3

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.