Magazine din Dolj amendate de polițiștii de la „Economic”. S-au confiscat mărfuri...

Magazine din Dolj amendate de polițiștii de la „Economic”. S-au confiscat mărfuri și au fost ridicate și sume de bani

2.280
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mai multe unități economice și persoane fizice din județul Dolj care desfășoară activități de comerț au fost amendate, miercuri, de către polițiști, în urma unui control efectuat pentru a combate acțiunile ilegale din domeniul alimentației publice.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, au fost verificate 15 societăţi comerciale şi nouă persoane fizice, pentru neregulile constatate aplicându-se amenzi în valoare de 68.000 de lei.

De asemenea, au fost confiscate produse alimentare în valoare de aproximativ 750 de lei şi a fost indisponibilizată suma de 3.670 de lei.

Una dintre firmele amendate are punct de lucru în localitatea Secu, polițiștii depistând că reprezentanții unității nu emiseseră bon fiscal pentru mărfurile vândute. Pe lângă faptul că a fost amendat, administratorului i-a și fost confiscată suma respectivă de bani.

„Fiind efectuate verificări la punctul de lucru al unui agent economic, din comuna Secu, s-a constatat că reprezentanții acestei societăți nu au emis bonuri fiscale pentru mărfurile vândute, în valoare de 2.215 de lei. Agentul economic a fost sancţionat contravenţional conform OUG nr. 28/1998, dispunându-se totodată indisponibilizarea sumei de 2.215 lei”, transmit reprezentanții IPJ Dolj.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.