Magistraţii Curţii de Apel Craiova continuă protestul demarat în ianuarie

Magistraţii Curţii de Apel Craiova continuă protestul demarat în ianuarie

1.070
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Magistraţii Curţii de Apel Craiova continuă să protesteze faţă de propunerea legislativă de abrogare a pensiei de serviciu, activitatea de judecată fiind suspendată, cu excepția cauzelor urgente. 

Potrivit reprezentanților Curții de Apel Craiova, decizia a fost luată, miercuri, în cadrul  Adunării Generale a judecătorilor.

„La data de 12.02,2020, a avut loc la sediul Curții de Apel Craiova, Adunarea Generală a judecătorilor și s-a hotărât continuarea actualei formei de protest, în sensul suspendării activității de judecată cu excepția cauzelor urgente conform legii”, se precizează într-un comunicat de presă al instituției.

Judecătorii și grefierii din toată țara sunt nemulțumiți că Proiectul legislativ de abrogare a pensiilor de serviciu cuvenite magistraţilor a fost adoptat de Camera deputaţilor, la data de 28 ianuarie 2020, fără consultarea Puterii Judecătoreşti.

 

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.