Mai multe furturi din mașini, în zona Gării și Rovine

Mai multe furturi din mașini, în zona Gării și Rovine

4.519
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

În ultima lună, în zona Piața Gării și Rovine au fost înregistrate cinci furturi din auto, cu un prejudiciu total estimat la aproximativ 2.500 de lei.

Potrivit IPJ Dolj, modurile de operare folosite au fost forțarea ușilor și spargerea geamurilor. Două dintre persoanele bănuite că ar fi săvârșit unele dintre aceste fapte au fost reținute ieri pentru complicitate la tâlhărie.

„În noaptea de 26/27 noiembrie, polițiști din cadrul Sectiei 4 Politie Craiova au fost sesizați cu privire la faptul ca, in cursul aceleiași nopți, persoane necunoscute au spart geamul portierei unui autoturism parcat in zona Piaţa Gării. De pe bancheta din spate ar fi fost sustrase 2 rucsacuri in care se aflau haine și o pereche de role. In cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4745

    TAMPITUL ALA DE TOADER SA FACA PARNAIE IN LOCUL LOR SA INMULTIT TARA DE INFRACTORI.

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7198

    Gargamel si Dracnea sunt de vina. O sa ajunga Romania raiul infractorilor, hotilor, pedofililor, violatorilor, interlopilor, pestilor, etc..
    Ati vazut ala care doar ce iesise pe recurs compensatoriu cum a lesinat-o pe saraca femeie aia in casa liftului..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.