Mai mulți elevi din Fratoștița au primit daruri din partea jandarmilor craioveni,...

Mai mulți elevi din Fratoștița au primit daruri din partea jandarmilor craioveni, după ce în urmă cu două săptămâni s-au mai bucurat de o altă surpriză

731
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

28 de copii din satul Fratoștița,  județul Dolj, au primit cadouri din partea jandarmilor craioveni, vizita de marți venind la două săptămână după ce micuții au fost invitați, tot de către jandarmi, la un meci de fotbal din Liga 1.

Micuții, cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, au fost gazde de această dată, reîntlnirea dintre aceștia și oamenii legii având loc la școala din Fratoștița. Deși provin din familii cu posibilități materiale reduse, cei 18 de copii sunt elevi buni, ambițioși și cu planuri pentru viitorul profesional.

„Impresionați de modul în care s-au comportat atunci când au vizitat stadionul „Ion Oblemenco” și de bucuria primului meci urmărit din tribune, jandarmii au dorit să le aducă din nou zâmbetul pe buze și au cumpărat pentru fiecare copil ghiozdane, treninguri, încălțăminte și dulciuri. Pe toți i-au reîntâlnit la școala din localitate, unde jandarmii le-au oferit cadourile. Copiii, cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, provin din familii cu posibilități financiare reduse, sunt ambițioși, merg la școală și își doresc să învețe cât mai bine. Cadourile au fost cumpărate din sumele de bani colectate benevol de către colegii noștri și activitatea de astăzi o considerăm o misiune îndeplinită cu succes, prin bucuria și emoțiile de care au dat dovadă copiii la deschiderea cadourilor”, au transmis reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobile „Frații Buzești” Craiova.

 

.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.