Majorat organizat într-un restaurant din Craiova, întrerupt de polițiști. Au fost aplicate...

Majorat organizat într-un restaurant din Craiova, întrerupt de polițiști. Au fost aplicate amenzi

9.245
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un majorat organizat într-un restaurant din municipiul Craiova a fost întrerupt de către polițiști, noaptea trecută, fiind aplicate amenzi tuturor participanților cât și administratorului localului respectiv.  

Potrivit IPJ Dolj, 24 de persoane erau prezente la evenimentul respectiv.

„În cursul nopții trecute, polițiștii Secţiei 4 Poliţie Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în incinta unui restaurant din Craiova, se afla în desfăşurare un eveniment privat.
Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că în interior fusese organizată o petrecere de majorat, fiind identificați 24 de participanți. Având în vedere cele constatate, polițiștii au sancționat toți participanții, dar și administratorul localului, fiind astfel aplicate amenzi de peste 16.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     14-12-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    285

    cateva bastoane pe spinare nu le-au dat?
    doua-trei palme peste bot sa le stearga mucii si casul de la gura?
    atat au in cap, cum sa se petreaca si nimic altceva. inteleg ca 18 ani si alea alea, dar nu sunt singurii in situatia asta si, chiar daca te crezi mare jmecher, nu cred ca e cazul sa faci asemenea imbecilitati in perioada asta.

    Life sucks.. So.. why the fuck bother?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.