Mall de 100 de milioane de euro, la Craiova

Mall de 100 de milioane de euro, la Craiova

28.265
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,33)

NEPI Rockcastle anunță că a finalizat achiziția unui teren de aproximativ 200.000 mp în Craiova, pe Calea Severinului, unde intenționează să construiască unul dintre cele mai mari proiecte de retail din zona Olteniei. 

Valoarea investiției totale este estimată la aproximativ 110 milioane euro, iar lucrările de construcție vor demara după obținerea tuturor avizelor necesare.

“Ne bucurăm să anunțăm această investiție, pentru că avem semnale că mai bine de 400.000 de români din zona de sud-vest a țării așteaptă un astfel de proiect, cum va fi Promenada Craiova. Dorim să oferim vizitatorilor noștri o experiență completă de cumpărături şi divertisment, cu branduri naţionale şi internaţionale, multe dintre acestea venind în premieră în Craiova, iar conceptul va fi unul cu totul deosebit, realizat după ultimele standarde europene în retail. Ne extindem astfel portofoliul în zona Olteniei și încurajăm dezvoltarea economiei locale prin investiții și crearea de noi locuri de muncă”, a declarat Alex Morar, CEO NEPI Rockcastle

Mall-ul Promenada Craiova va avea o suprafață de 70.000 mp închiriabili, cu o capacitate de peste 150 de magazine de îmbrăcăminte, încălțăminte, înfrumusețare, sport, tehnologie, home&deco, jucării și produse pentru copii, servicii, restaurante și cafenele. 

Proiectul de retail, situat în apropierea arterei rutiere principale a orașului și în vecinătatea celui mai mare cartier rezidențial, va găzdui printre ancorele principale un hypermarket, un cinema și un  magazin de bricolaj Dedeman. 

Proiectul include și construirea de către NEPI Rockcastle a unei șosele de legătură între Calea Severinului și Strada Râului, având 2 benzi pe sens, fapt care va avea o contribuție importantă la dezvoltarea infrastructurii din zonă.

Termenul de finalizare a lucrărilor pentru mall-ul Promenada Craiova este estimat la trimestrul 4 din 2021. 

2 COMENTARII

 1. #1
  0-day Member
  Data de inscriere
   05-10-2005
  Mesaje
  8

  O fi cumva cel aflat in conservare pe stanga, catre Timisoara?

 2. #2
  Trancer
  Data de inscriere
   11-08-2008
  Locatie
   Крайова
  Mesaje
  501

  Nu. E vorba de balta Craiovita.

  iohanist

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.