Mama Luizei Melencu, despre cum își trecea fiicele pe la Frontiera Bechet:...

Mama Luizei Melencu, despre cum își trecea fiicele pe la Frontiera Bechet: „Dădeam mită, de fiecare dată, câte 60-70 de euro”

5.102
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Mama Luizei Melencu, tânăra din Dolj, pe care Dincă susține că a ucis-o, a povestit, luni seara, cum își trecea ilegal fiicele granița, fără să aibă procura cerută de lege prin care tatăl acestora să își dea acceptul.

Femeia la emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, un autodenunț. Femeia a povestit cu își trecea ilegal fiicele granița, fără să aibă procura cerută de lege prin care tatăl acestora să își dea acceptul.

Monica Georgeta Melencu a relatat cum își trecea ambele fiice granița, prin punctul de la Bechet, cu bacul, dând mită vameșilor câte 50-70 de euro.

”Eu am trecut cu fiica mea, soțul era în Italia. Eu, timp de 7 ani, am adus-o în Italia pe Luiza. O treceam pe la Bechet. Dădeam 100 de euro. Nu doar o dată, timp de 7 ani am trecut-o și nu doar pe ea, ci pe amândouă fetele. Eu le aduceam pe amândouă și când erau mai micuțe. Fiica mea venea la noi, câte două luni de zile, fără noi. Fără părinți ca tutori, fără noi, venea cu șoferul microbuzului. Dădeam 100 de euro la șofer și 50-70 dădea la vamă. Și anul trecut am adus-o pe Luiza”, a spus mama Luizei Melencu.

Sursa: Realitatea.net



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    268

    Vezi ca esti intr-o eroare. In titlu spui 60-70 de euro, iar in articol zici 50-70 de euro, dupa care pomenesti de 100 euro. Cei 100 reprezentau transportul din Romania pana in Italia, banii soferului pe cursa, plus alti 50-70 de euro de spaga la vama. Femeia a spus clar, 50-70 de euro, nu 60-70. Si de suta, a zis cand venea fata singura in Italia. Incercati sa fiti mai exacti in cea ce scrieti. Bun.. In final nu vad care este stirea? Mita la vama se da oricum, chiar si cand treci cu autocarul se face cheta cate 5-10 ero sa nu mai stai sa pierzi timpul sa te controleze vamesul in bagaje. Mita dau cei ce se stiu ca trec in neregula, mai ales cu tigari si bautura cea ce este interzis de la o cantitate anume in sus. Si eu am trecut granita cu autocarul de cateva ori, si se gasea cineva sa vina sa colecteze bani pentru mita vamesilor, dar n-am dat NICIODATA, pentru ca nu aveam nimic in neregula. Daca vamesul vroia sa rastoarne bagajele nu avea decat, dar nu dau mita pentru ca altii care trec diverse lucruri fraudulos sa nu fie controlati.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.