DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Procurorii DIICOT Bucureşti îi audiază pentru prima dată pe mama şi pe bunicul Luizei Melencu, fata de 19 ani dată dispărută în aprilie şi pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o. Declaraţiile lor sunt extrem de importante şi i-ar putea conduce pe anchetatori pe noi piste.

Mama și bunicul Luizei Melencu vor fi audiați marţi de procurorii de la DIICOT Bucureşti. Cei doi au fost audiați în trecut şi la DIICOT Craiova.

Purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, a declarat, luni, că anchetatorii au găsit, în pădurea de lângă Caracal, fragmente osoase arse şi cenunşă, care erau într-un sac şi care vor fi analizate. Potrivit acesteia, Gheorghe Dincă susţine că a ucis-o pe Luiza Melencu în ziua răpirii şi că rămăşiţele îi aparţin acesteia.

„S-au continuat cercetările la locuinţa inculpatului şi a avut loc o conducere în teren cu inculpatul, unde acesta a declarat că a abandonat un sac care conţinea fragmente osoase arse şi cenuşă. Aceasta trebuie să fie cernută pentru a vedea ce resturi mai sunt acolo. (…) Din declaraţia sa, el aşa a declarat că este trupul Luizei. Până nu avem rezultatele de laborator, nu ne putem pronunţa”, a declarat purtătorul de cuvânt al DIICOT.

Potrivit Mihaelei Porime, Gheorghe Dincă a susţinut că a folosit aceeaşi metodă ca în cazul Alexandrei şi că agresiunea s-a produs tot în locuinţa sa.

Deocamdată nu a fost găsit nici telefonul Luizei Melencu, pe care Gheorghe Dincă a declarat că l-a aruncat într-un lan de floarea soarelui de lângă Caracal.

ROMÂNIATV.NET

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.