Managerul unei școli din Craiova, „Directorul Anului 2023 pentru Antreprenoriat”

Managerul unei școli din Craiova, „Directorul Anului 2023 pentru Antreprenoriat”

7.218
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Managerul Școlii Gimnaziale „Traian” din Craiova, prof. Diana Brătucu, a fost desemnat „Directorul Anului 2023  pentru Antreprenoriat”. Gala Premiilor pentru Directorii Anului a avut loc luni seară și este un eveniment organizat de Asociația Pentru Valori  În Educație (AVE) România. Prin proiectele implementate la nivel de unitate școlară, managerul craiovean și echipa sa reușesc să transforme instituția în „școala încrederii”. „La începutul mandatului, și-a propus ca școala să devină ”O școală a încrederii care își valorizează toți elevii și le oferă pregătire pentru viață, pentru viitor!” Și reușește, zi de zi, prin proiectele pe care le implementează și investițiile remarcabile pe care le atrage!”, spun organizatorii evenimentului.

La Craiova, printr-o investiție de peste 450.000 de euro, 90% dintre sălile de clasă au fost dotate cu echipamente digitale . Școala a fost introdusă în lista unităților pilot care utilizează exclusiv catalogul electronic, ceea ce a dus la îmbunătățirea comunicării cu părinții și scăderea gradului de absenteism școlar. De asemenea, școala a fost acreditată Erasmus+ pe o perioadă de 4 ani, iar 38 de profesori și 100 de elevi vor participa la cursuri de formare în școli și instituții din Europa. 

Elevii sunt implicați, la rândul lor, în dezvoltarea școlii, iar la inițiativa acestora s-a realizat un teren de sport cu gazon sintetic, pentru a cărui construcție au contribuit activ la strângerea fondurilor necesare. Elevii sunt implicați în inițiative antreprenoriale și de mediu și peste 50% dintre ei colectează deja selectiv după amenajarea de spații de reciclare.2 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.