Mandate puse în executare de polițiștii doljeni. Craiovean condamnat pentru proxenetism și...

Mandate puse în executare de polițiștii doljeni. Craiovean condamnat pentru proxenetism și furt

5.290
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trei mandate au fost puse în executare, joi, de către polițiștii doljeni, persoanele în cauză fiind arestate pentru proxenetism, furt, tentativă de furt sau infracțiuni la regimul rutier. 

Astfel, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională şi al autorităţilor judiciare engleze, au extrădat din Londra un bărbat de 30 de ani, din Craiova.

Cel în cauză fusese condamnat de o instanţă de judecată la executarea unui an de închisoare pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

Tot ieri, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova au depistat un bărbat de 37 de ani, din Craiova, care a fost condamnat de instanţa de judecată la executarea unei pedepse de 7 ani şi 4 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de proxenetism şi furt.

Poliţiştii Secţiei 5 Craiova au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă emis pe numele unui bărbat de 66 de ani, din Giurgiţa, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.