Masca ar putea fi purtată, obligatoriu, pe stradă. Arafat: „Este posibil să...

Masca ar putea fi purtată, obligatoriu, pe stradă. Arafat: „Este posibil să ajungem și la asta”

2.829
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Masca ar putea fi purtată, în curând, obligatoriu pe stradă în România în cazul în care numărul infectărilor cu noul coronavirus va creşte în continuare în următoarea perioadă. Avertismentul a fost făcut, joi, de Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență. 

Purtarea măştii este acum obligatorie în România şi în aer liber, numai în zone aglomerate, în anumite intervale de timp.

De asemenea, în anumite județe cu rate de infectare mari se discută deja despre obligativitatea purtării măștii în toate spațiile publice, mai ales în localităţile în care s-ar putea institui carantina, scrie România Tv.

„Clar este posibil să ajungem și la asta, nu vreau să se interpreteze și să se spună gata, Arafat a zis că de mâine mască, dar o astfel de decizie poate să fie aproape, dacă situația nu intră sub control și dacă în continuare vom avea oameni care se păcălesc pe ei singuri” a declarat Raed Arafat.

Dr. Afafat a explicat că noul coronavirus se ia cel mai ușor în spațiile închise, mai puțin aerisite sau în spațiile aglomerate mai puțin aerisite. COVID-19 se răspândeşte şi în cazul în care spaţiul este aglomerat şi nu este aerisit, iar oamenii nu poartă mască.



2 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    476

    O sa ajungem sa umblam in combinezoane pe strada…

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     13-03-2010
    Mesaje
    105

    o sa ajungem ba,din cauza tampitilor ca tine care nu respecta nimic.oriunde te duceai toti cu masca.n barba,nimeni nu folosea dezinfectant.romanii nu respecta nimic,asta e problema.doar de bici stiu

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.