Mașină electrică pentru Poliția Locală Craiova

Mașină electrică pentru Poliția Locală Craiova

2,267
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Parcul auto al Poliției Locale Craiova va crește, anul acesta, instituția urmând să cumpere cinci mașini noi și un autoturism electric în valoare de aproximativ 30.000 de euro.   

Așa cum primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu, anunța în cadrul uneia dintre ședințele de consiliu local din acest an, mașina electrică va fi cumpărată prin Programul „Rabla Plus”.

Această achiziție, mai spunea edilul, poate fi un model pentru craioveni.

„În zonele pietonale ale oraşului, acolo unde există în continuare accesul multor maşini pentru aprovizionare, pentru intervenţii ca încet, încet să introducem numai acces de maşini electrice. Am vrut să dăm un exemplu ca maşina Poliţiei Locale în zonele pietonale, în zona centrului istoric sau parc să fie o maşină electrică pentru intervenţii rapide care să dea startul acestor accese aşa cum le vedeţi în toate capitalele europene, numai maşini electrice”, consideră Genoiu.

Conform anunțului de licitație a Poliției Locale Craiova, maşina va fi dotată cu sistem de avertizare sonoră şi luminoasă, ecotichetul obținut prin Programul Rabla Plus fiind în valoare de 45.000 de lei. Valoarea totală estimată a mașinii electrice este de 137.815 de lei.

De asemenea, Poliția Locală Craiova va mai cumpăra, potrivit unui alt anunț,  patru autoturisme dotate cu sisteme de avertizare sonoră şi luminoasă, omologate, şi unul dotat cu sistem de avertizare sonoră şi luminoasă (detaşabil), omologat.Valoarea totală estimată a celor patru maşini este de 268.907 de lei, cea de-a cincea având o valoare estimată de 70.588 de lei.

2 COMENTARII

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7521

  No comment. Ramai masca cand vezi pe ce se duc banii nostri..

 2. #2
  Dim
  Addicted!
  Data de inscriere
   15-05-2008
  Mesaje
  1804

  Avem nevoie de Poliția Locală – serviciul de pază al municipalității, iar aceasta are nevoie de mașini pentru a efectua patrulări.
  O mașină electrică înseamnă o investiție inițială mai mare, însă aceasta realizează economii ulterior pentru că nu folosește combustibili fosili și pentru că că cei care o vor folosi nu își pot încărca decât bateriile de la telefoane (sau eventual de la trotinete) cu „plinul” pe care îl primește mașina, nu și rezervoarele altor mașini.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.