DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un angajat al Sucursalei Energetice Craiova II, mașinist la Secția Combustibil, a ajus al spital, luni dimineață, după ce a suferit un accident vascular cerebral, la locul de muncă.

Cristian Dobai, în vârstă de 54 de ani, a ajuns la serviciu la ora 6.20, iar la ora 7.30, după ce a spus că se simte rău a fost transportat la Spitalul Județean Clinic de Urgență Craiova. Bărbatul a rămas internat și din primele informații o parte din corp ar fi paralizat.

Pentru investigații suplimentare, acesta va fi transferat la Spitalul Nr.3 Craiova, potrivit liderului de sindicat de la SE Craiova II, Ion Vîlceanu.

,,Se vorbește de un anevrism dar i s-sa pus diagnosticul AVC. Va fi transportat la Spitalul Nr. 3 Craiova, specializat in astfel de accidente vasculare cerebrale. Este membrul meu de sindicat, vom avea grijă de el. Are doar 54 de ani”, a declarat, Vîlceanu.

Directorul SE Craiova II, Dan Vasile, a spus că bărbatul va primi și un sprijin financiar, conform contractului colectiv de muncă.

„Îl cunosc foarte bine pe acest om. Chiar mi-a fost subaltern. Este mașinist la Secția Combustibil. Imediat a fost dus la spital. I-a făcut acel tomograf și i s-a pus acest diagnostic de AVC. Noi, conform contractului colectiv de muncă, oferim sprijin angajaților în astfel de situații. Vom vedea cum evoluează starea lui. Eu sper să fie totul bine. Știu că este conștient, vorbește, recunoaște”, a spus Vasile.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.