DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat, în legătură cu achiziția măștilor și a dezinfectantului necesare în școli, că autoritățile nu au cumpărat încă astfel de produse pentru că se vor procura cu fonduri europene. 

Procedura nu a fost încă finalizată, a spus edilul, ridicând și problema testelor. Încă nu se știe dacă primăriile vor trebui să le asigure sau dacă este responsabilitatea Ministerului Educației.

„Nu avem achiziționate, momentan, măști sau dezinfectante pentru școli. Suntem într-o procedură, pe fonduri europene. În momentul în care se se va finaliza, măștile vor fi distribuite către școli. În toată România este această situație. Dacă este nevoie de teste și pe lângă măști, este o întrebare care trebuie să fie adresată Inspectoratului Școlar. Nouă nu ne-a fost comunicat nimic. Nici nu știm cu cine să mai ținem legătura în școli, pentru că s-au schimbat directorii chiar înainte de începerea unui nou an școlar. Primăria nu pune la dispoziția școlilor nimic din toate acestea și nici nu ni s-a solicitat așa ceva. Este o chestiune pe care trebuie să o rezolve Ministerul Educației”, a precizat Lia Olguța Vasilescu.

Elevii și cadrele didactice vor trebui să poarte măști în interior, în timpul orelor, potrivit ordinului comun al Ministerului Sănătății și cel al Educației.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.