Măștile de protecție, obligatorii în școlile unde se vor ține ore în...

Măștile de protecție, obligatorii în școlile unde se vor ține ore în condiții normale. Elevi separați prin panouri de plexiglas

3.390
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, că purtarea măştii de protecţie va fi obligatorie în şcolile în care cursurile vor începe normal şi că toate unităţile de învăţământ trebuie dotate cu dezinfectanţi.

„Începerea şcolii presupune o serie de demersuri, care sunt în derulare pe fiecare direcţie de acţiune pe care am stabilit-o. Am constituit un comitet interministerial care pregăteşte deschiderea anului şcolar. (…) Este clar că pentru fiecare mod de deschidere a anului şcolar trebuie luate măsurile specifice. În şcoli, acolo unde începe activitatea normal, este clar că va fi necesar portul măştii atât pentru cadrele didactice, cât şi pentru elevi şi personalul auxiliar. Acolo unde este posibil să se asigure separarea prin plafoane de plexiglas (…) este important ca acest lucru să se realizeze pentru a reduce contactul fizic. De asemenea, toate şcolile trebuie să fie pregătite cu tot ceea ce înseamnă substanţe de dezinfecţie, cu dezinfectanţi care să se afle la dispoziţia cadrelor didactice şi a elevilor”, a spus Orban, în plenul reunit al Parlamentului, potrivit Agerpres.

Premierul a reiterat că anul şcolar va începe la 14 septembrie şi că trebuie să se facă în condiţii care să ţină cont de situaţia epidemiologică.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Member
  Data de inscriere
   05-04-2013
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  188

  Mai vine pula mea la scoala cu maștile voastre de cacat …de ce nu Spune-ți adevarul la fraieri…cu cât porți masca mai mult și se strâng bacterii pe materialul din care este confecționat …cu atat te îmbolnăvești mai repede …mai ales cei cu sistemul imunitar distrus …pentru simplul fapt ca mor de la virusul mortal transmisibil prin aer și penis

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.