Meciul CS U Craiova – Dinamo, amânat din cauza condițiilor meteo

Meciul CS U Craiova – Dinamo, amânat din cauza condițiilor meteo

8.063
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Ca urmare a prelungirii codului portocaliu de temperaturi foarte scăzute în județul Dolj, Federația Română de Fotbal a decis reprogramarea partidei CS U Craiova – Dinamo din ”sferturile” Cupei României.

Programat inițial pentru joi, 1 martie, ora 20:30, jocul CS U Craiova – Dinamo se va disputa la o dată ce va fi anunțată ulterior. Decizia vine ca urmare a prelungirii de către Administrația Națională de Meteorologie a codului portocaliu de temperaturi foarte scăzute până pe 2 martie, ora 20:00, inclusiv în județul Dolj.

Meciul de la Craiova este al doilea din sferturile de finală ale Cupei României amânat din cauza condițiilor meteorologice, după FC Botoșani – CSM Politehnica Iași, programat inițial miercuri.

În acestă fază a competiției s-a jucat deja partida Gaz Metan Mediaș – AFC Astra, scor 1-0, iar miercuri, de la ora 18:30, are loc meciul AFC Hermannstadt – FCSB. Codul portocaliu emis de ANM nu a vizat orașele-gazdă pentru aceste două jocuri.

Sursa: http://cuparomaniei.frf.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7002

    Cum asa? Stadionul ultramegamodern al Craiovei nu face fata la -10 grade?? Parca se laudau cu sisteme de incalzire, de drenaj.. de ultraviolete al gazonului.. au ramas doar cu laudele?

    Dar totusi e bine ca intretinerea si utilitatile sunt platite de toti locuitorii Municipiului Craiova.. in timp ce stadionul este cu circuit inchis in exclusivitate dat unei echipe private clonate.

    De stadionul de altelism ce se mai aude? Unde alearga sportivii Craiovei? In gradina botanica? a?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.