Medic al SCJU Craiova și fost director al unității medicale, reținut pentru...

Medic al SCJU Craiova și fost director al unității medicale, reținut pentru patru infracțiuni de ucidere din culpă

24.376
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea a patru infracțiuni de ucidere din culpă, în forma culpei medicale.

În fapt, bărbatul, în calitatea sa de medic, în cadrul unei unități medicale din municipiul Craiova, este bănuit că ar fi efectuat patru intervenții chirurgicale, respectiv prelevarea de probe biopsice, ulterior intervenind decesul a doi bărbați de 76 și 77 de ani, din Craiova și Plenița, respectiv două femei, de 64 și 66 de ani, ambele din Târgu Jiu.

Surse din cadrul anchetei spun că este vorba despre Alin Demetrian, chirurg în cadrul SCJU Craiova, cel care a ocupat și funcția de manager al unității.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni de ucidere din culpă, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.



1 COMENTARIU

  1. #1

    Mesaje

    […] din cadrul anchetei, citate de craiovaforum.ro, că este vorba despre Alin Demetrian, medic chirurg în cadrul SCJU Craiova, cel care a ocupat și […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.