Medicul urolog Riza a fost concediat

Medicul urolog Riza a fost concediat

4.917
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Medicul urolog Mugur Riza a rămas fără postul din cadrul SJCU Craiova, după ce luni i-a fost desfăcut contractul de muncă potrivit unor surse din conducerea Spitalului Judeţean Clinic de Urgenţă Craiova. Decizia oficială urmează să-i fie comunicată doctorului când acesta va ajunge la serviciu.

Potrivit surselor, conducerea unităţii medicale a luat decizia desfacerii contractului de muncă al medicului, luni, din cauza repetatelor scandaluri în care acesta a fost implicat, reamintind și faptul că acesta și-a filmat și pacienții si i-a postat pe pagina de Facebook.

În urmă cu o săptămână, Riza a fost amendat cu suma de 3.000 lei după ce, la începutul săptămânii, a provocat un scandal în incinta unităţii medicale. Medicii de la etajul 7, bloc operator, au sesizat poliţia că urologul face scandal, iar la apariţia oamenilor legii, Mugur Riza a început să-i filmeze, postând ulterior filmarea pe Youtube.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    303

    Era si cazul! Sa fi medic si sa te cobori la nivelul in care sa filmezi pacientii,sa te certi si agresezi colegii…numai educatie nu e asta! Si sa mai zici ca esti medic cu ani si ani de facultate! Vai si amar!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.