DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La Colegiul Naţional Militar ,,Tudor Vladimirescu” Craiova au fost admişi 120 de elevi, dintre care 51 sunt fete, iar mediile de admitere sunt cuprinse între 9.00 şi 9.97.

Cea mai mare medie de admitere a fost obţinută de elevul Câțulescu Marian Alin de la Școala Gimnazială Traian din județul Olt, iar la fete, media cea mai mare este 9,92 şi a fost obţinută de Peșea Bianca Maria de la Şcoala Gimnazială Coșoveni din județul Dolj.

„Repartizarea pe judeţe a candidaţilor declaraţi admis este următoarea: câte 1 elev din București, Brăila, Braşov, Cluj, Caraș Severin, Covasna, Galați, Hunedoara, Satu Mare și Suceava, 2 din Alba, 3 din Prahova, 4 din Ilfov, câte 5 din Dâmboviţa și Mehedinți, 7 din Teleorman, 10 din judeţul Argeş, 11 din Gorj, 15 din judeţul Vâlcea, 23 din judeţul Dolj, 25 din Olt”, anunță reprezentanții Colegiului Național Militar Tudor Vladimirescu din Craiova. 

Cu toţii şi-au confirmat locul obţinut prin concurs.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.