Mesajul Primarului Municipiului Craiova cu ocazia Ședinței Solemne a Consiliului Local

Mesajul Primarului Municipiului Craiova cu ocazia Ședinței Solemne a Consiliului Local

5,520
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri a avut loc Ceremonia festivă a Consiliului Local Municipal, din cadrul Zilelor Municipiului Craiova, care marchează un eveniment special din viața urbei noastre: celebrarea tuturor celor care au purtat renumele orașului nostru peste granițele sale și ne-au făcut mândri că suntem craioveni, că suntem olteni.

Într-un an în care toată suflarea românească sărbătorește împlinirea primului centenar de la Marea Unire, și organizarea celei de-a XXII-a ediții a Zilelor Municipiului Craiova a stat sub semnul acestui moment istoric.

Pentru această ediție, când se împlinesc și 543 de ani de la prima atestare documentară a orașului nostru, am creat o punte de legătură între zonele istorice ale României, invitând ansambluri renumite din fiecare regiune. Tot în acest an special, cu ajutorul artiștilor de la Opera Română, am devenit Capitala Operei – primul oraș din țară care a pus în scenă o lucrare muzicală de anvergură pe trei scene odată, una dintre ele fiind chiar pe lacul din Parcul Romanescu, eveniment ce va avea loc la finalul acestei săptămâni.

Pentru fiecare dintre noi și în special pentru noi, autorități, zilele Municipiului Craiova trebuie să fie însă și un prilej de analiză a ceea ce rămâne în istoria urbei, a proiectelor dedicate comunității în care trăim. Putem spune că suntem mândri că avem cel mai frumos stadion din țară și chiar printre primele patru din lume, așa cum a fost el votat de un site specializat în proiecte de stadion. Suntem mândri că suntem singurul municipiu din țară care a construit de la zero un spital exclusiv din fonduri publice, proiect pentru care Primăria Municipiului Craiova a și fost elogiată la nivel national, primind Premiul de Excelență în sănătate oferit de Asociația Municipiilor din România. Suntem orașul cu cea mai mare absorbție a fondurilor europene și ne putem mândri cu cel mai frumos și complex proiect de restaurare a centrului vechi istoric. Este proiectul pentru care am fost recent dați exemplu ca model de bune practici de către o delegație a Comisiei Europene.

Dar cea de-a XXII-a ediție a Zilelor Municipiului Craiova înseamnă, în special, recunoașterea meritelor personalităților din diverse domenii, ambasadorii orașului nostru – care ne-au făcut să ne tresare inima de bucurie, înaltă admirație și mândrie, fie că vorbim de personalități din domeniul educației, militar, cultural sau sportiv.

3 COMENTARII

 1. #1
  Newcomer
  Data de inscriere
   07-04-2018
  Mesaje
  42

  Ne-a grostei n-a plecat la bucale sa sustina ciuma rosie ? ca vorba aia, l-au pus in functie pesedeii. A mobilizat si el cateva autocare de aplaudaci rosii ?

 2. #2
  De-al casei
  Data de inscriere
   03-03-2011
  Mesaje
  278

  Da noi suntem cei mai cei!! Mai sus de Nr 1! Ce mama naibii! Bai bai..de unde le scot mai de unde? Sa taca naibii repede din gura ca ne invadeaza dracu spaniolii,nemtii,austriecii si Doamne cand o sa vina si americanii.. sa vezi atunci ce ne facem cu ei..cu astia de sunt cu mult sub noi!! Pe cuvant de nu acesti distinsi domni chiar au ajuns sa si creada minciunile astea infecte de le scot pe rat! Vai si amar!!

 3. #3
  Newcomer
  Data de inscriere
   07-04-2018
  Mesaje
  47

  Chiar nu vrea forumul sa faca un subiect pe tema adunarii de ieri la bucale ? sa vedem cum au fost dusi cei 20 de mii de aplaudaci rosii din Dolj. Cum se strangeau cete dupa liste prin parcarile de la marketuri, si tracnea, stirea, si vodkuta spun ca au venit de buna voie la Bucuresti din toata tara, nu adusi cu forta pe liste Doamne dumnezeule ce retarzi ne cred astia sa ne prosteasca in asa hal. Ei chiar cred ca toti sunt analfabeti ca marea lor majoritate de asistati sociali, tigani si nu numai. Chiar nu aveti curaj sa mai scrieti de pesedeu ? Macar sa-i aplaudati daca tot v-a acaparat pesedeul, scrieri pro pesede, chiar nimic? nu pot sa cred !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.