Mii de bunuri de lux contrafăcute, descoperite la Frontiera Calafat

Mii de bunuri de lux contrafăcute, descoperite la Frontiera Calafat

3.081
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste 8.600 de parfumuri, articole vestimentare, încălțăminte și ceasuri, toate purtând însemnele unor branduri de lux şi care prezentau suspiciuni de contrafacere, au fost descoperite în urma unui control la Frontiera Calafat.  

Ieri, în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean bulgar, care se afla la volanul unui autocamion, care circula pe ruta Bulgaria-Ungaria.

Cu ocazia efectuării controlului mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentul de marfă al autocamionului, mai multe cutii de carton ce conțineau parfumuri, articole vestimentare, încălțăminte și ceasuri.

În urma inventarierii bunurilor, a rezultat cantitatea de 8.637 de bunuri,  toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de aproximativ 3.500.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate de către polițiștii de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

„În prezent, faţă de şoferul bulgar se efectuează cercetări, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet”, arată Poliția de Frontieră.

 1 COMENTARIU

  1. #1

    Mesaje

    […]  » Citește mai mult… […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.