DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ministrul Agriculturii, Adrian Oroș, a anunțat, luni dimineață, că face o vizită de lucru în județul Dolj, în program fiind incluse întâlniri cu legumicultorii din mai multe zone ale județului și verificare a investițiilor ce privesc reabilitarea stației de pompare de la Nedeia, cea de repompare de la Segarcea și sistemele de irigat de la Nedeia.  

La ora transmiterii acestei știri, ministrul Oroș se află la sediul Prefecturii Dolj, acolo unde are programată o întâlnire cu prefectul Nicușor Roșca.

Urmează o ședință de lucru cu instituțiile din subordinea și coordonarea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, o întâlnire cu legumicultori și locuitori ai comunei Isalnița, o întrevedere cu autoritățile locale din județul Dolj, vizită de lucru – Investiții ANIF (reabiliatarea stației de pompare de bază SPA1 Nedeia, a stației de repompare SRP3 Segarcea și a canalelor CD7 din amenajarea de irigații Nedeia).

Totodată, ministrul are stabilită și o întâlnire cu fermieri/agricultori din orașul Bechet, una cu legumicultori, cultivatori de pepeni și agricultori din comuna Călărași; o vizită punct de lucru Stația de bază L1 Dăbuleni și  o întâlnire cu legumicultori, cultivatori de pepeni și agricultori din orașul Dăbuleni.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.