Ministrul Mediului revine în județul Dolj. Va planta puieți de salcâm la...

Ministrul Mediului revine în județul Dolj. Va planta puieți de salcâm la Dăbuleni

1.906
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tánczos, va participa miercuri la o acțiune de plantare de puieți de salcâm, în județul Dolj, activitate ce se înscrie în campania națională de împădurire, etapa de primăvară.

În cadrul acțiunii de mâine, vor fi plantați sute de puieți de salcâm în apropierea localității Dăbuleni, județul Dolj, una dintre cele mai afectate părți ale țării de fenomenul deșertificării.

Prin derularea acestei campanii naționale de împădurire, prin care peste 50 de milioane de puieți vor fi plantați peste tot în țară, va fi extinsă în nisipurile Olteniei o pădure de aproape 3.500 de ha, anunță autoritățile.

Ministrul Mediului a mai fost în județul Dolj, în luna ianuarie a acestui an, scopul vizitei de lucru fiind la acea vreme tot problema împăduririlor. Barna a declarat atunci că este o problemă la nivel naţional, dar pentru zona de sud a ţării este nevoie de un program bazat pe studii ştiinţifice prin care să fie oprit fenomenul de deşertificare.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9561

    Parada ieftina. Puneti poze cu hectarele de puieti , nu vreau sa-l vad pe dobitocul ala de ministru cum se lauda ca face nimic.

    Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.