Ministrul Sănătăţii, despre cazul Sorinei: „Copiii ştiu unde le este cel mai...

Ministrul Sănătăţii, despre cazul Sorinei: „Copiii ştiu unde le este cel mai bine”

1.801
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
referitor la fetiţa de opt ani din Mehedinţi, ca aceasta să fie ascultată și să se țină cont de ceea ce își dorește micuța. 
„Ascultaţi-o şi pe Sorina! Copiii ştiu unde le este cel mai bine. Sorina este singura care ştie ce simte, unde doreşte şi cu cine doreşte să meargă la drum. Opriţi-vă şi ascultaţi-o şi pe Sorina!”, spune Pintea, într-o postare pe Facebook.
Aceasta consideră că, indiferent de situații, interesul copilului trebuie să primeze.
 „Copiii nu sunt obiecte care pot fi mutate dintr-un loc în altul oricând, să nu uităm asta! Haideţi să ne oprim şi să ascultăm glasul copiilor noştri, haideţi să ne păstrăm copiii lângă noi, acasă. Putem să avem grijă de ei, să îi educam, şi, mai presus de toate, să îi iubim, să îi preţuim, pentru că interesul copilului trebuie să primeze”, adaugă Pintea.
Poliţiştii din Mehedinţi au făcut, vineri, o percheziţie domiciliară la o familie din Baia de Aramă, pentru a lua o fetiţă de 8 ani. Aceasta a fost adoptată de către o familie din Craiova, stabilită în SUA.


1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    179

    Asta nu are nici o treaba si nici o calitate sa vorbeasca. Cred ca latra doar ca o cheama Sorina ca si pe fata aia

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.