Minor de 16 ani prins cu Ecstasy asupra sa

Minor de 16 ani prins cu Ecstasy asupra sa

3.001
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,50)

În urma desfășurării activităților de patrulare pe timp de noapte de către dispozitivul de polițiști locali cu atribuții de menținere a ordinii publice în cartierele Craiovița – Brazdă, în jurul orei 01.40, echipajul a identificat pe str. Constantin Argetoianu, zona bloc 77, un grup de tineri cu vârste cuprinse între 14-18 ani, ce se manifestau zgomotos, tulburând liniștea publică a locatarilor.

La controlul corporal sumar efectuat, conform procedurilor legale, asupra minorului B.M.D, în vârstă de 16 ani, domiciliat în Craiova, s-a descoperit pastilă de culoare verde învelită într-o folie de plastic (posibil ecstasy– potrivit declarației persoanei respective) precum și un dispozitiv de mărunțit tip ”grinder”, ce se folosește pentru pregătirea țigărilor cu substanțe psihoactive.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Poliției Locale unde s-au întocmit actele premergătoare impuse de lege, fiind ulterior condusă la Poliția Municipiului Craiova – Secția 4, pentru continuarea cercetărilor.

De asemenea, având în vedere că persoana este minoră, polițiștii locali au anunțat și familia acestuia.

1 COMENTARIU

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   03-03-2011
  Mesaje
  458

  Se duc de rapa tinerii din ziua de azi! 60% nu sunt in stare sa lege 2 cuvinte(se vede procentajul de la bac),altii baga droguri ca nebunii(de fumat nu ma vb. ca am vazut copii de 9..10 ani pe strazi fumand), educatia deja a ajuns cevs SF la noi! Nu mai e mult si o sa ne numim tara de lumea a 3-a!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.