Minoră prinsă cu buletin fals la Frontiera Calafat. Voia să ajungă în...

Minoră prinsă cu buletin fals la Frontiera Calafat. Voia să ajungă în Germania

2.359
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O tânără din Bulgaria care a încercat să intre ilegal în România, folosind o carte de identitate falsă, a fost depistată de către polițiștii de frontieră de la Calafat, miercuri dimineață.

Potrivit Poliției de Frontieră, la Punctul de Trecere al Frontierei Calafat s-a prezentat, miercuri la ora 04.00, pe sensul de intrare în România, o tânără care era pasageră într-un autoturism condus de un bărbat din Bulgaria.

Aceasta le-a prezentat polițiștilor o carte de identitate. În urma verificării documentului, s-a constatat că actul era fals.

Polițiștii de frontieră au făcut cercetări și au stabilit că tânăra este cetăţean bulgar şi are vârsta de 17 ani. Fata a declarat că a recurs la această metodă întrucât nu avea acordul părinţilor de a părăsi Bulgaria și că intenționa să ajungă în Germania.

Călătoria acesteia a fost întreruptă, persoana în cauză fiind preluată de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.