MSI lansează campania “Doar 1 EURO adaos” și donează 10% din încasări...

MSI lansează campania “Doar 1 EURO adaos” și donează 10% din încasări pentru lupta împotriva COVID-19

956
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

MSI Premium Cars lansează o campania de luptă pentru salvarea economiei și a implementat măsuri în patru direcții majore, care vizează clienții, angajații, partenerii și sprijinirea comunității în lupta comună împotriva COVID-19.

Campania “Doar 1 EURO adaos” se dorește a fi un simbol al luptei mediului de afaceri de a supraviețui crizei provocate de COVID-19. Toată gama de servicii este oferită la prețuri preferențiale, care includ un EURO adaos, iar campania s-a născut din dorința de a transmite mesajul că roata economiei trebuie să se învârtă.

Salutăm, pe această cale, toate inițiativele companiilor, de a face donații, pentru a ajuta comunitatea. Acest exemplu l-am urmat și noi și vom continua să ajutăm cât de mult putem. Trebuie să fim conștienți însă că, fără bani în circuitul economic, nu vom putea să susținem lupta împotriva COVID-19. Am început cu campania simbol „Doar 1 EURO adaos” care, pe lângă invitația la lupta pentru continuitate, oferă companiilor posibilitatea de a accesa serviciile de mobilitate necesare la prețuri foarte avantajoase, contribuind la reducerea cheltuielilor curente. Am invitat cât mai multe companii să ne urmeze exemplul, încercând să popularizăm ideea că, astazi, nu este despre profit, este despre necesitatea de a supraviețui și a susține circuitul economic”, anunță reprezentanții companiei.

Astfel, MSI Premium Cars va dona 10% din valoarea încasărilor generate prin campania „Doar 1 EURO adaos”.

Compania activează într-unul dintre domeniile cel mai greu încercate de criza Coronavirus și caută în permanență idei și soluții pentru a-și asigura continuitatea.

Prioritatea noastră a fost asigurarea serviciilor în condiții de siguranță, atât pentru clienți, cât și pentru angajații noștri. Pentru acest lucru a fost necesară dotarea stațiilor cu toate echipamantele necesare dezinfectării riguroase a mașinilor și echipării corespunzătoare a agenților noștri. Procedurile de livrare și preluare au fost modificate astfel încât să asigure cele mai înalte standarde de siguranță. Am luat măsuri de respectare a prevederilor de distanțare socială și am lansat campanii prin care ne dorim să ne sprijinim clienții, să contribuim la menținerea în viață a economiei și să sprijinim comunitatea în acest război”, mai spun cei de la MSI Premium Cars.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.