Municipiul Craiova, gazda unui forum auto de „prim rang”

Municipiul Craiova, gazda unui forum auto de „prim rang”

2.068
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Secretarul de stat în Ministerul Economiei, Ilie Călin Bodea, prezent vineri la Craiova, a anunțat faptul că, în primăvara anului viitor, Bănia va fi gazda unui forum dedicat industriei auto. Evenimentul se anunță a fi unul amplu și cu foarte mulți invitați de peste hotare.

Acțiunea a fost stabilită a avea loc finele lunii martie, anul viitor. „Pe perioada președinției Consiliului Uniunii Europene, la Craiova se va ține, la sfârșitul lunii martie 2019, forumul dedicat industriei auto. Va fi un eveniment foarte important, de prim rang, spunem noi, cei de la Ministerul Economiei, ca și mărime și ca și amploare, eveniment la care vor participa toți miniștrii din Uniunea Europeană.  Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră, autorități locale și cetățeni, pentru că fără acest ajutor nu vom putea avea o acțiune cu un real succes. Ca și priorități elaborate de către Ministerul Economiei, în această perioadă, sunt cele referitoare la industrie, la piața internă, piața digitală, competitivitate sau economia circulară”, a declarat Bodea.

 

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.