DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste 300 de unităţi economice care depozitează, manipulează sau transportă valori monetare, au fost verificate, timp de o lună, de către polițiștii doljeni, pentru neregulile depistate fiind date amenzi în valoare de peste 18.000 de lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, controalele au fost efectuate în perioada 3 decembrie 2018 – 4 ianuarie 2019, în vizorul oamenilor legii ajungând nu mai puțin de 327 de obiective reprezentând hyper/supermarket-uri, casierii colectoare, centre de procesare, stații de distribuție carburanți, dar şi alte locuri de depozitare valori.

De asemenea, au fost verificate şi 12 autovehicule de transport valori, 324 de sisteme de alarmă la efracţie, 324 echipaje de intervenţie la evenimente şi 92 de agenţi de pază.

„Ca urmare a neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 18.300 de lei. În urma verificărilor efectuate la un operator, polițiștii au constatat că nu era respectat Planul de pază transport valori avizat de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj – Serviciul de Ordine Publică, în sensul că nu era asigurată paza valorilor transportate cu personal de pază înarmat. S-a luat măsura aplicării unei sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.000 lei, în conformitate cu prevederile Legii 333/2003”, a declarat Grădinaru.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.