Neregulile în magazinele de lângă școlile din Craiova

Neregulile în magazinele de lângă școlile din Craiova

1.217
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste 40 de magazine din incinta școlilor sau de lângă unitățile de învățământ au fost verificate, miercuri, de către polițiști și reprezentanți ai DSVSA Dolj, neregulile neîntârziind să apară.

Potrivit IPJ Dolj, au fost aplicate șase amenzi, s-au confiscat mărfuri și sume de bani, cel mai des întâlnite nereguli fiind neînregistrarea în contabilitate a sumelor de bani încasate sau comercializarea de produse fără documente de proveniență a lor.

„La data de 11 septembrie, poliţişti din cadrul IPJ Dolj – Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu specialiști din cadrul DSVSA Dolj, au organizat o acţiune pentru prevenirea și combaterea activităților comerciale ilicite, în incinta și zona adiacentă unităților de învățământ preuniversitar din județul Dolj. Oamenii legii au verificat 42 de agenți economici, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate șase sancţiuni contravenționale în valoare de aproximativ 30.000 lei. Ca măsuri complementare, au fost confiscate mărfuri, dar şi sume de bani”, transmit reprezentanții IPJ Dolj.

La unul dintre agenții economici verificați au fost depistate produse de patiserie fără acte care să dovedească proveniența lor, unitatea fiind amendată și marfa fiindu-i confiscată.

1 COMENTARIU

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.