Nicolae Giugea şi Alexandru Gîdăr şi-au depus dosarele de candidatură pentru alegerile...

Nicolae Giugea şi Alexandru Gîdăr şi-au depus dosarele de candidatură pentru alegerile locale. „PNL are o echipă care vrea si poate să aducă prosperitate în Craiova”

5.754
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Nicolae Giugea, candidat PNL la Primăria Craiovei, şi Alexandru Gîdăr, candidat PNL la Consiliul Judeţean Dolj, şi-au depus candidaturile, duminică, aceştia fiind însoţiţi de către colegii liberali. 

Nicolae Giugea a spus că, împreună cu echipa de consilieri, este pregătit să îndepărteze PSD-ul de la conducerea Craiovei.

„Astăzi mi-am depus oficial candidatura pentru funcția de Primar al Craiovei Competiția a început! Alături de echipa mea de consilieri suntem gata să îndepărtăm PSD-ul de la conducerea Craiovei. După 30 de ani este momentul ca Bănia să își recapete locul pe care îl merită. PNL are o echipă care știe, vrea si poate să aducă prosperitate în Craiova și să dezvolte orașul. Tot astăzi i-am însoțit și pe colegii de la Consiliul Județean la depunerea dosarelor de candidatură. Alexandru Gîdăr este cea mai bună opțiune pentru funcția de președinte al CJ Dolj. Alături de el și de echipa de consilieri județeni vom face ca Doljul să nu mai fie una dintre cele mai sărace zone ale Uniunii Europene”, a scris, pe Facebook, Nicolae Giugea.

Tot astăzi, au fost depuse listele de candidaţi pentru Consiliul Local Municipial Craiova şi pentru Consiliul Judeţean Dolj (consilieri locali/consilieri judeţeni).



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7670

    Sa-i votati pe astia cu doua maini… vor face din Craiova.. Las Vegasul Romaniei… in special chilotel live ala..
    Traiasca USL… „Va furam impreuna in continuare… fara sa va dati seama fraierilor..”

    Daca am ajuns sa votam fosti pecerisiti ca raul cel mai mic am ajuns foarte rau ca natie si etnie olteneasca.

    Nu v-ati saturat sa tot traiti in Oltenia in saracie sociala? Sunt asa oltenii chiar asa de masochisti?!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.