DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Alți doi elevi, două cadre didactice și o îngrijitoare din județul Dolj au fost depistați pozitiv la infecția cu Covid-19, potrivit raportării efectuate miercuri de către autorități. 

În ceea ce privește numărul total de cazuri nou confirmate, acesta a crescut din nou, fiind 108.

Cei doi elevi confirmați cu Covid sunt de la Colegiul Național Elena Cuza și de la Școala Gimnazială Mihai Viteazul. La „Cuza” s-a luat decizia izolării elevului, iar la „Mihai Viteazul” este o anchetă în curs.

În privința cadrelor didactice, este vorba despre o educatoare de la Grădinița „Floare Albastră” din Craiova, în cazul căreia s-a luat decizia izolării. Este o anchetă în curs în această unitate, spun cei de la DSP Dolj, dar cursurile se desfășoară normal în clasa respectivă.

Un alt cadru didactic cu coronavirus este și la UCECOM, acesta fiind izolat, iar la Școala Gimnazială Galicea Mare, o îngrijitoare a fost confirmată cu Covid.

Sunt în lucru 108 de anchete epidemiologice, mai spun autoritățile.

Rata incidentei cumulative COVID-19 la 1.000 locuitori în judetul Dolj este 1,39, iar în municipiul Craiova a ajuns la 2,05.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.