Noi destinații de pe Aeroportul Craiova

Noi destinații de pe Aeroportul Craiova

5.541
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un nou operator va activa din această primăvară pe Aeroportul Internațional Craiova (AIC), oferind în prima etapă o cursă directă către Forli (Italia), potrivit unui anunț făcut luni de către președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.

„Conducerea aeroportului a reușit să stabilească o colaborare cu compania Lumiwings, din Grecia, care va pune la dispoziția călătorilor din Oltenia încă o destinație din Italia. Primele zboruri de la și către Forli vor avea loc în data de 23 aprilie, iar noua rută aeriană directă are prevăzută o frecvență de operare de 2 curse pe săptămână, în zilele de luni și vineri.

O altă veste bună este că, din data de 4 iunie, acest itinerar va fi completat, astfel încât se va putea călători, cu escală la Forli, pe relația Craiova – Trapani, ceea ce deschide o nouă posibilitate de petrecere a vacanțelor.

Ne bucurăm să constatăm că efortul constant pe care îl facem pentru a moderniza infrastructura aeroportuară și a îmbunătăți dotările este de natură să-i convingă pe operatorii de zboruri și să crească interesul acestora pentru AIC“, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.

Directorul general al Aeroportului Internațional Craiova, Sorin Manda, a precizat că biletele pentru ruta Craiova – Forli pot fi deja rezervate pe pagina de internet a operatorului. „Suntem fericiți să anunțăm o nouă rută din Craiova către Forli – Italia și, totodată, un nou operator aerian, Lumiwings, pe AIC. Zborurile vor începe în luna aprilie, rezervările fiind deja disponibile pe site-ul www.lumiwings.com“, a afirmat Sorin Manda, directorul general al Aeroportului Internațional Craiova.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    303

    Povesti de adormit copii ca si cu Airwings acum n-spe ani. Bine, astia au o oarecare incredere ca exista, cunosc compania. Airwings nici nu se infintase si spuneau ca o sa zboare de la Craiova, ca si alte firme fantoma care anuntau zboruri prin diverse orase ale Romaniei. Spala si grecii la bani negii de turbeaza, desfinteaza companii si se reinventeaza sub alt nume de mama mama

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.