DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un etaj întreg al Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Craiova a fost renovat, recompartimentat și dotat cu aparatură și mobilier medical, potrivit unui anunț făcut de edilul Lia Olguța Vasilescu. 

Este vorba de etajul I al corpului principal de clădire, acolo unde s-a intervenit la Secția de „Spitalizare de Zi pentru Persoanele cu Imunodeficiență”.

Pe acest palier, au fost create cabinete medicale (cabinet psihosocial, cabinet stomatologic, cabinet dermatologie), saloane (cu o capacitate de până la 25 de paturi, mobilier medical, aparatură medicală și de recreere), grupuri sanitare noi, săli pentru recoltare și recepție.

„Pe lângă lucrările de igienizare și recompartimentare, instalațiile termice și electrice au fost schimbate, s-a montat covor PVC antistatic și s-au dotat toate încăperile cu sisteme noi de tocărie, atât la interior, cât și la exterior. Valoarea investiției se ridică la peste 280.000 de lei, cu TVA inclusă, bani proveniți din fondurile Primăriei Municipiului Craiova”, a precizat Lia Olguța Vasilescu.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.