DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Producătorii agricoli din județul Dolj speră ca anul acest autoritățile să respecte anunțurile făcute în ultima vreme și Casa de Comerț Unirea să preia legumele și fructele românești.

Președintele Casei de Comerț Unirea, Adrian Izvoranu a făcut o vizită de lucru, în Dolj, miercuri, scopul deplasării fiind acela de a vedea cum se situează județul din punct de vedere al piețelor agroalimentare, al centrelor legumicole și al depozitelor.

De asemenea, Izvoranu s-a întâlnit și cu producătorii individuali, intenția autorităților fiind ca în următoarea perioadă să se deruleze procesul de preluare a produselor românești de către Casa de Comerț Unirea.

„Președintele Casei de Comerț Unirea, Adrian Izvoranu a fost însoțit de directorul executiv al Direcției pentru Agricultură Județeană Dolj, Adrian Popa în vizite tematice: piețe agroalimentare, centre legumicole și depozite.  De asemenea, Președintele Casei de Comerț Unirea a avut întâlniri cu producători individuali, dar și cu cooperative. În curând se va derula procesul de  preluare a produselor românești de către Casa de Comerț Unirea”, a explicat Alexandra Iovănescu, consilier asistent în cadrul Direcției pentru Agricultură Județeană Dolj.

Casa de Comerț Unirea ar urma să edifice o reţea naţională, prin care produsele agricole ale producătorilor individuali să intre în circuitul comercial.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.