NU oferim informații cu situația locală pentru că nici noi, oficial, nu...

NU oferim informații cu situația locală pentru că nici noi, oficial, nu le mai primim! Rugămintea noastră: STAȚI ÎN CASĂ!

4.173
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 2,67)

Informații despre situația cazurilor de infectare cu noul virus, cea de la nivel local, nu vom mai primi. S-a stabilit ca cei de la prefectură să ofere date cu privire la măsurile preventive pe care să le ia populația, cele de ordine publică și câte ceva despre cei aflați în carantină…cifre, câți ies, câți intră. 

Primim mesaje că ați dori să știți cum este Doljul acum…nici măcar cifre nu mai avem…oficial. Evident că pe surse vin tot felul de informații, de date, de păreri…nu ne permitem însă, cel puțin noi, la Craiova Forum, să le facem publice pentru că, evident, nimeni nu ni le confirmă sau infirmă, oficial vorbind.

Știm sigur, și chiar VĂ RUGĂM, că trebuie să stăm în casă. Chiar și noi lucrăm de acasă! Mult, în această perioadă! Avem copii…avem părinți, avem bunici…ÎNCĂ ne avem unul pe celălalt. Avem și probleme de sănătate, iar dacă ni se întâmplă ceva, în această perioadă, nu prea putem fi ajutați! Noi, românii, încă ne avem unul pe celălalt…ca acum trei săptămâni! Haideți, să nu schimbăm acest lucru! 

Așadar, vă răspundem aici: Nu oferim date despre situația din Dolj pentru că nu avem nimic oficial. Nu pentru că nu ne facem noi treaba, cum mi s-a mai spus, astăzi!

Mulțumim pentru înțelegere!

 

1 COMENTARIU

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7670

  Noroc cu facebookul. Inca nu au inceput autoritatile neocomuniste sa cenzureze facebookul sau sa taie internetul.. inca..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.