Nu se mai naște la Spitalul Județean. Blocul operator al Maternității a...

Nu se mai naște la Spitalul Județean. Blocul operator al Maternității a intrat în renovare

8.898
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Nașterile de la Spitalul Județean au fost mutate la Spitalul Filantropia temporar. Blocul operator al Maternității s-a închis pentru renovare. Este pentru prima dată când se închide pentru igienizare. În consecință au fost transferate 20 de paturi de obstretică și 25 de neonatologie.

„Tot etajul 8 se renovează. Lucrările au început mai de mult la Maternitate, o parte a fost închisă și s-a lucrat. Au fost renovate saloanele de mame și de copii din partea de Obstetrică. Mai avem de pus pe holuri linoleum antibacterian, însă doar după ce terminăm și Blocul Operator care va fi renovat complet”, a spus Bogdan Fănuță, managerul Spitalului Județean Craiova.

Nașterile vor fi mutate la Spitalul „Filantropia”, dar secția de Obstretică rămâne deschisă. Toate pacientele care au probleme din cauza sarcinii sau cele care trebuie să stea internate în spital pentru diverse afecțiuni ginecologice vor fi în continuare tratate la Spitalul Județean. În cazul nașterilor a fost semnat un protocol, astfel, în cazul sarcinilor cu probleme vor putea fi solicitați medicii de la Județean.

Imediat ce blocul oprator va fi renovat se va relua activitatea medicală la Spitalul de Urgență. Managerul spitalului spune că acest lucru va putea fi posibil în aproximativ 3-4 luni.



1 COMENTARIU

  1. #1
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2787

    Poate învață să se spele pe mâini. Măcar atât.
    În rest, ei sunt foarte departe de condițiile de igienă din țările civilizate.

    https://www.facebook.com/votez.info/...4793315127809/IMPORTANȚA VOTULUI

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.