DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Restaurantele, cafenelele, teatrele și cinematografele își vor relua activitatea, începând de marți, fiind stabilite și noi reguli pentru evenimentele private. 

Guvernul a adoptat o hotărâre în acest sens, luni, fiind implementate recomandările transmise de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Astfel, se permite reluarea activității restaurantelor și cafenelelor aflate în interiorul unor clădiri, cu respectarea normelor de protecție stabilite de specialiști, activitatea putând fi reluată în județele unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mică sau egală de 1,5/1.000 de locuitori.

„Administratorii restaurantelor și cafenelelor, atât a celor de la exterior, cât și a celor de la interior, trebuie să asigure o distanță de minimum 2 metri între mese și să limiteze ocuparea meselor la maximum 6 persoane la o masă. Se menține interdicția pentru activități de tip bar/club/discotecă”, arată Guvernul.

Totodată, s-a decis reluarea activității cinematografelor și instituțiilor care organizează spectacole sau concerte, cu respectarea anumitor norme de protecție.

Vestea bună vine și pentru cei care vor organiza evenimente private, crescând numărul persoanelor care pot participa la o astfel de acțiune.

Noile norme stablesc că la evenimentele private organizate în interior pot participa maximum 50 de persoane, iar la cele organizate în exterior cel mult 100 de persoane.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.