O amplă campanie de toaletare a arborilor are loc pe Calea București...

O amplă campanie de toaletare a arborilor are loc pe Calea București din Craiova. Atenție unde parcați mașina

2.015
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

RAADPFL Craiova  va demara începând de joi o acțiune amplă pentru toaletarea arborilor de pe domeniul public. Acțiunea se va desfășura pe strada Calea București, pe segmentul cuprins între Universitate și Rotonda.

„Având în vedere acest lucru, facem un apel către cetățeni să nu parcheze mașinile pe trotuarele sau în parcările în care urmează să se realizeze toaletarea copacilor.  Angajații Poliției Locale Craiova  vor delimita, pe porțiuni, zonele în care angajații RAADPFL Craiova vor interveni”, sea rată într-un comunicat de presă al RAADPFL Craiova.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     01-01-2015
    Mesaje
    233

    Toate bune si frumoase, dar toaletarea arborilor se face in repaus vegetativ (in lunile februarie-martie), si in anumite conditii. Exista si taierile in verde, care se fac in august. Toaletarea in aceasta perioada de toamna cand nu mai este suficient timp ca ranile sa se cicatrizeze(caluseze) pana la venirea iernii, poate afecta arborii. Nu stiu care este procedura prin care se fac astfel de lucrari, dar ma gandesc ca ele ar trebui avizate de Ministerul Mediului, prin anumite persoane din acest minister, specialisti in domeniul horticulturii.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.